Contact

BEREIKBAARHEID

Trade Mart is gesitueerd in het Beatrixgebouw van Jaarbeurs, in Utrecht. Het Beatrixgebouw is goed te bereiken met openbaar vervoer en auto.

OPENBAAR VERVOER

Het Beatrixgebouw ligt pal naast het Centraal Station Utrecht en is dus perfect te bereiken per trein. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’ en je staat binnen een paar minuten in het Beatrixgebouw.

Naast het Centraal Station ligt het busstation. Daar stoppen doorlopend bussen. Vanaf het station ben je binnen een paar minuten bij het Beatrixgebouw.

Plan hier je reis met openbaar vervoer.

AUTO

Kom je met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met ‘Jaarbeurs’.

Let op: gemeente Utrecht voert werkzaamheden uit rondom Jaarbeurs. Bekijk het aangepaste advies rondom de bereikbaarheid en onze actuele plattegrond met aanrijroutes.

PARKEREN

Jaarbeurs beschikt over ruim 4.300 eigen parkeerplaatsen verdeeld over P1 tot en met P4 die 24/7 open zijn. Bij het inrijden ontvang je een parkeerkaart. Hiermee kun je bij vertrek betalen bij een van de parkeerautomaten op het terrein.

Parkeertarieven
Het parkeertarief bedraagt €4,- per uur (of deel van het uur) voor de eerste 3 parkeeruren. Voor P2 en P4 geldt vanaf het 4e parkeeruur het dagtarief van €16,00. Op P1 en P3 geldt vanaf het 5e parkeeruur het dagtarief van €20,00 (dichtbij Beatrixgebouw en binnenstad). Op de plattegrond worden de terreinen aangegeven. Na 24 uur vanaf het inrijtijdstip betaal je per dag.

Contactgegevens


Jaarbeurs Trade Mart Utrecht
Postbus 8500
3503 RM Utrecht 

Tel: 030 295 2999
E-mail: info@jaarbeurs.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 8.30 – 17.00 uur.

Contactformulier